Min bakgrund

 

Jag är född och uppväxt i Gävle i en entreprenöriell familj med mottot att ”ingenting är omöjligt”! En värdegrund som jag är väldigt tacksam för och som har format mig till den jag är idag och det jag kan bidra med i mitt arbete.


Jag är utbildad personalvetare och har arbetat inom HR-/personalområdet sedan 2008 inom olika branscher såsom tillverkning och industri, transportsektorn, partihandel/mät- & precisionsinstrument, telekom och energi. Jag har erfarenhet från större internationella organisationer, små- och medelstora svenska företag samt offentlig sektor.


Jag har stor vana av att ta fram och ha övergripande ansvar för HR strategier och processer och att genom ledningsgruppsarbetet driva HR frågorna i verksamhetsutvecklingen. Min styrka är att bistå organisationer med HR- kompetens i förändring genom mitt metodiska och engagerade sätt. Jag har i hög utsträckning befunnit mig i organisationer i strak tillväxt och arbetar nära affären och lägger örat mot rälsen för att anpassa och skräddarsy allt efter verksamhetens behov.


Coaching har alltid varit en stor del i min HR karriär men har tagit mycket mer plats nu på senare år. Jag brinner för människors utveckling och välmående och har en unik förmåga att läsa av och se vad personer behöver där och då. På så vis kan jag guida och vägleda framåt med en varm hand och med konkreta råd.

 

Jag har bred erfarenhet av att utveckla, implementera och genomföra olika utbildningsprogram inom personalområdet för så väl chefer som för medarbetare samt har vana av att ge stöd till chefer i ledarskapet, genom coachning och kompetensutveckling.    

 

 Jag får ofta höra att jag är driven, lojal och en bra rådgivare med hög integritet. Jag är noga och effektiv i mitt utförande och sätter alltid kunden främst. Och det gör jag framförallt med glädje och humor som viktiga inslag.

 


”Överlägset den bästa jobbcoachen jag har haft. Att kunna bli hörd om önskemål och sedan jobba kring sina egna mål och visioner. Blev aldrig styrd åt något håll utan Jenny agerade som stöttepelare mot mina egna mål vilket var precis vad jag behövde. Rekommenderar henne starkt”


Joel Lek Herdin, Försäkringsrådgivare Gjensidige Säljcenter


"Att ha haft Jenny som jobbcoach i en oväntad förändring för mig rent arbetsmässigt har varit klockrent, allt från att hon var ett enormt bra bollplank och verkligen tog in och lyssnade på det jag sa under vår tid ihop så kan jag utan tvekan säga att jag växt lite ytterligare i min egen utveckling, Jenny stöttade alltid upp och bjöd alltid på ett skratt i stunder när det behövdes"


Patric Roos, Teamledare IF Insurance


"Jag är glad att jag fick Jenny som coach. Upplevde henne som en god lyssnare som visade intresse för mig och min framtida karriär. När jag valde mellan några alternativ så hjälpte det att ha Jenny som ställde rätt frågor där svaren gav mig en knuff i rätt riktning - och valet för mig blev i efterhand det rätta valet. Utöver en bra coach så är Jenny en frisk fläkt och har alltid ett trevligt bemötande!"


Adrian Bjelkendal Haaranen, Gruppchef Gjensidige Säljcenter 

 

Klicka här för att komma till min LinkedIn-profil. 

 

 

Sedan januari 2019 driver jag min egen verksamhet, Gästrike Coach & HR Konsult AB.