Min bakgrund

 

Jag är född och uppväxt i Gävle i en entreprenöriell familj med mottot att ”ingenting är omöjligt”! En värdegrund som jag är väldigt tacksam för och som har format mig till den jag är idag och det jag kan bidra med i mitt arbete.


Jag är utbildad personalvetare och har arbetat inom HR-/personalområdet sedan 2008 inom olika branscher såsom tillverkning och industri, transportsektorn, partihandel/mät- & precisionsinstrument samt telekom. Jag har erfarenhet från större internationella organisationer, små- och medelstora svenska företag samt offentlig sektor.

 

Jag har stor vana av att ta fram och ha övergripande ansvar för HR strategier och processer och att genom ledningsgruppsarbetet driva HR frågorna i verksamhetsutvecklingen. Min styrka är att bistå organisationer med HR- kompetens i förändring genom mitt metodiska och engagerade sätt. Jag har en vilja av stål med en förmåga att läsa av och få med mig människor vilket visat sig vara en framgångsfaktor när uppsatta mål ska nås!

 

Jag har i hög utsträckning befunnit mig i organisationer i strak tillväxt och arbetar nära affären och lägger örat mot rälsen för att anpassa och skräddarsy allt efter verksamhetens behov.

 

Jag har bred erfarenhet av att utveckla, implementera och genomföra olika utbildningsprogram inom personalområdet för så väl chefer som för medarbetare samt har vana av att ge stöd till chefer i ledarskapet, genom coachning och kompetensutveckling.    

 

   

Jag får ofta höra att jag är driven, lojal och en bra rådgivare med hög integritet. Jag är noga och effektiv i mitt utförande och sätter alltid kunden främst. Och det gör jag framförallt med glädje och humor som viktiga inslag.

 

 

 

Klicka här för att komma till min LinkedIn-profil. 

 

 

Sedan januari 2019 driver jag min egen verksamhet, Gästrike Coach & HR Konsult AB.